Expat Diensten

Neem contact met ons op voor een bezichtiging voor één of meerdere bezichtigingen van woningen of objecten die u graag wilt bezichtigen. Een ophaalservice van uw kantoor of hotel is ook beschikbaar en inbegrepen bij de tour. Bovendien, zodra we uw perfecte woning voor u hebben gevonden, helpen we u met het contract en juridische zaken. De meeste woningen zijn voorzien van water, gas, elektra, snel draadloos internet en HD-televisie. Om van Den Haag je nieuwe thuis te maken, hoef je alleen nog maar je koffer mee te nemen.Verhuist u als expat naar Den Haag? Homely Rentals vindt snel en probleemloos een perfecte nieuwe woning voor u. Wij zijn gespecialiseerd in full service, volledig gemeubileerde expatwoningen door heel Den Haag, voor zowel korte als lange termijn. Onze ervaring, ons gevestigde netwerk en onze hoge kwaliteit van dienstverlening maken ons tot de favoriete huisvestingspartner van veel van de internationale organisaties van de stad. Met Homely Rentals is het vinden van uw perfecte nieuwe huis eenvoudig: u hoeft alleen maar door onze online aanbod te bladeren om de huidige aanbiedingen te bekijken of uw eigen aangepaste zoekopdracht toe te passen.

Neem contact  op voor een bezichtiging voor één of meerdere bezichtigingen van woningen of objecten die u graag wilt bezichtigen. Een ophaalservice van uw kantoor of hotel is ook beschikbaar en inbegrepen bij de tour. Bovendien, zodra we uw perfecte woning voor u hebben gevonden, helpen we u met het contract en juridische zaken. De meeste woningen zijn voorzien van water, gas, elektra, snel draadloos internet en HD-televisie. Om van Den Haag je nieuwe thuis te maken, hoef je alleen nog maar je koffer mee te nemen.

Over Den Haag

Den Haag (of ’S-Gravenhage) is de zetel van de Nederlandse regering en hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Als de wereldwijd erkende Stad van Vrede en Recht en de thuisbasis van vele internationale organisaties, heeft Den Haag een grote expatgemeenschap. De stad is rijk aan diversiteit, variërend van cultuur tot architectuur en uitgaansgelegenheden. Daarnaast maakt het landschap met vele parken en het strand van Scheveningen het een geschikte stad voor zowel outdoorliefhebbers als gezinnen. Zoals in de meeste Nederlandse steden is ook in Den Haag de ruimte beperkt. Als gevolg hiervan wonen veel van de bewoners in appartementen of rijtjeshuizen. Voor meer informatie over wonen en werken in Den Haag raden wij de volgende websites aan:

SPOTLIGHT PROPERTIES

Home Type : House

Bedrooms: 1

Surface: 32m2

1,750

Home Type : House

Bedrooms: 1

Surface: 39m2

2,250